FOTO – Baneasa Forest Run – powered by Greenfield

ALBUMUL TAU FOTO PERSONALIZAT PE FACEBOOK


1. Pentru ca fotografiile tale sa fie publicate automat pe wall-ul tau de facebook, ai nevoie de numarul de concurs si sa fii autentificat sau sa te autentifici in facebook atunci cand aplicatia ti-o cere.

2. Introdu numarul tau de concurs in casuta de mai jos si urmeaza instructiunile. In cazul in care inca nu stii numarul de concurs sau l-ai uitat, poti cauta in lista de participanti de mai jos, coloana BIB. Cel mai usor este sa cauti dupa numele de familie. Lista este impartita pe cele doua probe, cros si semimaraton. Selecteaza mai intai proba si apoi efectueaza cautarea.

3. Indiferent de momentul in care te inscrii in aplicatie, toate pozele cu tine vor aparea pe facebook. Daca o faci inainte ca noi sa publicam pozele, ele vor fi publicate in momentul in care noi le incarcam in aplicatie. Nu mai este nevoie de nicio actiune suplimentara din partea ta. Daca o vei face la final, vei putea chiar sa pre-vizualizezi pozele cu tine inainte de publicare si apoi sa le publici. In cazul in care noi vom adauga poze noi, ele vor fi, de asemenea, automat publicate.

4. Ca aplicatia sa poata sa recunoasca pozele cu tine, este important ca in pozele in care apari, numarul sa fie la vedere. Vom face poze la inmanarea kiturilor, pe 28 aprilie. La eveniment, pe 29 aprilie, in zona de start/finish (poti pastra numarul la vedere si dupa incheierea cursei) si, evident, pe traseu, unde numarul de concurs este necesar sa fie purtat in fata, la vedere.


CAUTARE POZE DUPA NUMARUL DE CONCURS

1. Daca vrei sa vizualizezi pozele tale, introdu in casuta de mai jos numarul de concurs. Poti salva apoi pozele cu click dreapta "Save picture as"

2. Daca vrei sa vezi toate pozele de la predarea kiturilor sau de la cursa, poti da click pe fiecare album in parte.

3. In cazul in care inca nu stii numarul de concurs sau l-ai uitat, poti cauta in lista de participanti de mai jos, coloana BIB. Cel mai usor este sa cauti dupa numele de familie. Lista este impartita pe cele doua probe, cros si semimaraton. Selecteaza mai intai proba si apoi efectueaza cautarea.