Greenfield Family Run 3K – Baneasa Forest Run – 22 Martie 2020

Greenfield Family Run 3K

Descriere proba:

Proba GREENFIELD FAMILY RUN 3 KM este o tura populara, necompetitiva, perfecta pentru cei care vor sa faca miscare in natura pe o distanta accesibila. Este si o ocazie de a petrece timp impreuna cu familia. Copiii pot participa in schimbul unei taxe modice de 10 lei alaturi de parintii lor inscrisi la aceasta proba si vor beneficia de numar si kit de concurs propriu.

Directie alergare:

Dupa start, se porneste pe asfalt spre Aleea Padina, iar la limita padurii vom face dreapta. Continuam pe asfalt, dar inconjurati de padure, avansam si facem apoi stanga pe poteca ce intra spre inima padurii. Ne bucuram deja de poteci mai late sau mai inguste, de copaci, de natura. Apoi urmam marcajul si instructiunile voluntarilor pentru a ajunge finis.
Acest traseu este la versiunea 2 si a fost actualizat in data de 14-Feb-2019.

Distanta si teren:

3 km de alei asfaltate, poteci, drumuri de pamant, vegetatie si fauna care aduc un plus de placere alergarii. Traseul poate prezenta denivelari, radacini de copac sau poate fi acoperite de vegetatie (iarba, frunze etc). In cazul precipitatiilor abundende este posibil sa se formeze balti si noroi. Cu echipamentul adecvat unei iesiri in natura si adaptat conditiilor de teren si meteo, nimic nu te poate opri sa te bucuri de o astfel de tura.

Puncte alimentare:

KM DESCRIERE
0 Start - Punct alimentare (bauturi si alimente)
3,3 Finish - Punct alimentare (bauturi si alimente)
Galerie foto