Duminica, 10 Martie

Primul antrenament din Padurea Baneasa pentru Baneasa Forest Run din 14 Aprilie 2024!
Locul intalnirii este parcarea de langa Academia de Politie, iar ora de intalnire este 10:00.

Adauga in calendar!

Duminica, 17 Martie

Al doilea antrenament din Padurea Baneasa pentru Baneasa Forest Run din 14 Aprilie 2024!
Locul intalnirii este parcarea de langa Academia de Politie, iar ora de intalnire este 10:00.

Adauga in calendar!

Duminica, 31 Martie

Al treilea antrenament din Padurea Baneasa pentru Baneasa Forest Run din 14 Aprilie 2024!
Locul intalnirii este parcarea de langa Academia de Politie, iar ora de intalnire este 10:00.

Adauga in calendar!

Regulament Antrenamente

Acest regulament se aplica in cadrul antrenamentelor oficiale Baneasa Forest Run, organizate de Running Media Consulting SRL, ce au loc in datele: 10 Martie, 17 Martie si 31 Martie.
Participarea se face pe propria raspundere a fiecarui participant, organizatorul nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in cazul unui incident. Daca considerati ca nu puteti respecta prezentul regulament, este interzis sa participati la acesta.

1.Antrenamentele au startul pe aleea paralela cu Aleea Privighetorilor, in parcarea de langa Academia de Politie si se desfasoara pe traseul de cros 11 km. Alergarile prin padure presupun mai multe elemente care trebuie luate în considerare astfel incat sa fie evitate evenimentele neplacute. Antrenamentele nu sunt asistate din punct de vedere medical. Asadar, trebuie prudenta. Terenul este accidentat. Alergarea prin padure presupune evitarea denivelarilor, crengilor, cioturilor. De asemenea, va rugam sa acordati atentie viespilor. Acestea pot fi intalnite prin padure in aceasta perioada. In cazul oricarui incident sunati la serviciile publice de urgenta la 112. Este obligatoriu sa aveti un telefon mobil cu bateria incarcata in timpul antrenamentului. Organizatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul unei accidentari.

2. Antrenamentul se va desfasura in grupuri, fiecare grup avand un conducator desemnat de organizator, cu ritm diferit, ritm care va fi anutat la fata locului.

3. Traseul este nemarcat. Alergatorii trebuie sa insoteasca un conducator de grup pe toata perioada antrenamentului pentru a nu se rataci si pentru a avea parte de o experienta placuta si organizata. Alergatorii care nu pot tine ritmul conducatorului de grup din care fac parte, se opresc pe loc si astepta conducatorul unui grup cu ritm de alergare inferior. Este interzis sa urmariti o alta persoana decat conducatorul de grup, urmarirea unei alte persoane in timpul alergarii va poate duce in eroare si va puteti rataci.

4. Organizatorii pot sa foloseasca si sa reproduca orice material continand imagini cu participantii in alergare sau nu. Organizatorii pot da aceste materiale unei terte persoane fara aprobarea participantilor; aceasta libertatea se poate exercita pe orice perioada de timp.

*Regulamentul este intocmit si este facut public conform legislatiei romanesti, fiind disponibil pe site-ul baneasaforestrun.ro . Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai după publicarea unui anunţ prealabil de prezentare a acestor modificări pe site-ul baneasaforestrun.ro.