Asociația Magic vine în ajutorul copiilor cu afecțiuni grave din România. Cele mai cunoscute proiecte sunt:

  • MagicTICKET - inseamna vacanta mult visata pentru o familie greu incercata, o gura de aer in care pot vizita orase mari din Romania si se pot bucura de frumusetea lor.
  • MagicHOME - adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer
  • taberele speciale de vară MagiCAMP pentru copiii bolnavi de cancer, copiii cu arsuri grave și copiii care au pierdut pe cineva drag
  • MagicHELP – rețeaua solidarității prin care partenerii oferă servicii sau produse gratuit familiilor unde este un copil cu o afecțiune gravă
  • ȘOFER DE SUFLET – o rețea de oameni buni care își oferă timpul și mașina pentru a asigura transportul de la/către spital copiilor care trebuie să ajungă la tratamente.

La editia din 29 Octombrie a Baneasa Forest Run alergam pentru a sustine MagicEDU, proiect al Asociatiei Magic.

Bursele MagicEDU (în valoare de 500 de lei, lunar, inclusiv pe perioada vacanțelor) susțin continuarea educației copiilor cu diagnostice grave, după revenirea de la tratamentele chinuitoare - pentru a-și putea atinge potențialul și urma visurile, fără să le stea în cale și dificultățile financiare aferente bolii. Proiectul MagicEDU a inceput în 2020, cu 100 de copii, în 2021 a crescut la 150, iar din anul 2022 bursele susțin lunar educația a 200 de copii.

CUM POTI AJUTA

Logo_Asociatia magic
1

DONEAZA LA INSCRIERE

Poti sustine cauza Asociatiei Magic donand 20 lei, 30 lei, 50 lei sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.
Logo_Asociatia magic
2

FII FUNDRAISER

Ce inseamna sa fii fundraiser? Pe scurt, vei avea propria ta pagina de strângere de fonduri (fundraising) pe platforma Galantom.ro, unde sustii proiectele Asociatiei Magicamp. Noi te vom ajuta să creezi această pagină. Pe această platformă îţi poţi ruga familia, prietenii, colegii si pe oricine crezi ca poate sa doneze online pentru cauza in care tu ai ales sa te implici. Poti sa te inscrii ca fundraiser bifand in formularul de inscriere la cursa sau accesand acest link.