Alergam si sprijinim cauza MagiCAMP! – Baneasa Forest Run – 22 Martie 2020

Alergam si sprijinim cauza MagiCAMP!


MagiCAMP este asociația care vine în ajutorul copiilor bolnavi de cancer din România. Cele mai cunoscute proiecte sunt MagicHOME (adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer) și taberele speciale de vară MagiCAMP pentru copiii bolnavi de cancer, copiii cu arsuri grave și copiii care au pierdut pe cineva drag.
Sprijinind cauza MagiCAMP de-a lungul timpului la Baneasa Forest Run am reusit sa facem lucruri magice pentru mai multi copii.


În ultimii 5 ani, 500 de copii cu cancer, cu arsuri grave sau care au pierdut pe cineva drag s-au jucat în tabăra MagiCAMP din Brănești, Dâmbovița. Pentru ca am vazut si am simtit bucuria pe care tabara o aduce pe chipurile copiilor, incepand cu anul 2020 MagiCAMP isi propune dezvoltarea infrastructurii taberei existente, astfel încât numărul de copii care sa treaca pragul intr-un taram de poveste pentruo săptămână de tabară să crească de la 24 la 30, iar numărul de voluntari de la 14 la 20. Anual tabara isi deschide portile timp de 12 saptamani.
Extinderea taberei presupune construcția unui nou corp de clădire care să permită amenajarea de spații de cazare suplimentare, a unui depozit frigorific care să deservească bucătăria taberei, acoperirea piscinei existente. Bugetul total al proiectului este 1.770.800 RON. Aici puteti vedea cum arata un strop de fericire in tabara MagiCAMP.

CUM POTI AJUTA

MagicCAMP_newLOGO 250px1

DONEAZA LA INSCRIERE

Poti sustine cauza MagiCAMP donand 15 lei, 30 lei, 50 lei sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.
MagicCAMP_newLOGO 250px2

FII FUNDRAISER

Ce inseamna sa fii fundraiser? Pe scurt, vei avea propria ta pagina de strângere de fonduri (fundraising) pe platforma Galantom.ro, unde sustii proiectele Asociatiei Magicamp. Noi te vom ajuta să creezi această pagină. Pe această platformă îţi poţi ruga familia, prietenii, colegii si pe oricine crezi ca poate sa doneze online pentru cauza in care tu ai ales sa te implici. Poti sa te inscrii ca fundraiser bifand in formularul de inscriere la cursa sau accesand acest link.

Galerie foto