“Îmi doresc ca toți copiii care vin în tabăra MagiCAMP să știe că sunt mai puternici decât cred”. (Talida, 12 ani. August 2018)


Taberele MagiCAMP sunt pentru copiii bolnavi de cancer. Boala le răpește o mare parte din copilărie – petrec mult între pereții spitalelor, cu branule și tratamente chinuitoare care au efecte majore asupra corpului și psihicului lor. În taberele MagiCAMP, prin activitățile special gândite pentru ei, copiii își recapătă zâmbetul și puterea în propriile forțe, își fac prieteni noi, se distrează, se bucură, își depășesc propriile limite, își împărtășesc problemele și fricile și, la final, sunt alți oameni. La finalul taberei, au inima plină de bucurie, de amintiri frumoase, precum și motivația de a duce lupta grea pe care o au înainte.


MagiCAMP este despre comunitate și trăirea unei experiențe la maxim. Voluntari din toată țara, oameni buni de toate felurile și medici, asistente medicale și pshiologi se adună vară de vară pentru a oferi sprijin copiilor și se îmbogățesc cu o trăire unică care le oferă sens.

La ediția a 3-a Băneasa Forest Run alergăm pentru ca 10 copii bolnavi de cancer să trăiască experiența minunată a taberelor MagiCAMP. O săptămână de tiroliană, parc de aventură, piscină, joacă, dar și de prietenie, dăruire, încredere, îmbrățișări și bine, mult bine și frumos. Noi, o comunitate de alergători, trăim și oferim o experiență în același timp. Noi alergăm, ei se joacă o săptămână. O joacă terapeutică care le schimbă copilăria și uneori chiar viața.

CUM POTI AJUTA

MagicCAMP_newLOGO 250px
1

DONEAZA LA INSCRIERE

Poti sustine cauza MagiCAMP donand 10 lei, 20 lei, 30 lei sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.
MagicCAMP_newLOGO 250px
2

DONEAZA PRIN GALANTOM

Poti sustine cauza MagiCAMP si fara a fi inscris la Baneasa Forest Run donand cu ajutorul PLATFORMEI GALANTOM o suma de bani care care va contribui la trimiterea a 10 copii bolnavi de cancer în tabăra MagiCAMP.

Este nevoie de aproximativ 12.000 lei pentru ca 10 copii să beneficieze de joacă la greu în taberele MagiCAMP. Este o tabără specială în care siguranța copiilor este pusă pe primul loc. Infrastructura, adaptarea activităților pentru nevoile lor, produsele medicale și alimentare, logistica și transportul implică o serie de costuri. Ne propunem să oferim aceste momente de bucurie pentru 10 copii care au fost blocați în spitale o bună parte din timp.

Tabăra MagiCAMP a început în 2014 cu 32 de copii. În 2018, 270 de copii au trecut pragul taberei – copii cu afecțiuni oncologice, cu arsuri grave (ConnectivCAMP) sau care au pierdut pe cineva drag și au nevoie de terapie specializată (BlueCAMP).

Aici puteti urmari POVESTEA MagiCAMP si proiectele asociatiei pe site si facebook.

HAIDEȚI SĂ ALERGĂM ÎMPREUNĂ PENTRU COPIII MAGICAMP! MAGIC IS SOMETHING YOU MAKE!