În anul 2023, 1 copil din 54 este diagnosticat cu autism, un diagnostic pe viață. 

Și totuși, fiecare 3 din 10 micuți s-ar putea recupera, dacă ar urma un program de terapie specializată ABA.

Însă… nu avem nici un sistem de suport și recuperare, în afară de ONG-uri.

Acestea sunt statistici. Dar în spatele cifrelor sunt povești reale.

Din 2008, Asociația Autism Voice este alături de familiile care sunt în spatele acestor statistici. În cele 2 centre de terapie deschise în București, 400 de copii primesc susținerea și îndrumarea necesare pentru a se integra în societate. De la terapie specializată ABA, până la cursuri cu părinții și cadrele didactice.

Dragi alergători, cursa copiilor cu autism este ca un ultramaraton. Și noi ne-am propus să le fim alături la fiecare pas. Ne dorim să putem anunța cu bucurie că ne-am îndeplinit misiunea cu ajutorul vostru.

Noi credem că în fiecare dintre noi este o latură de super-om și este nevoie doar de ocazia și motivul potrivite pentru a scoate la iveală super-eroul din noi.

Băneasa Forest Run este această ocazie! Copii precum Diana, Marian sau Gabriel și alții 397 ca ei, sunt motivul.

Abia așteptăm să ne cunoaștem! Ne vedem la Băneasa Forest Run 2023!

 

CUM POTI AJUTA

logo-autism
1

DONEAZA LA INSCRIERE

Poti sustine cauza copiilor din Autism Voice donand 20 lei, 30 lei, 50 lei sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.
logo-autism
2

FII FUNDRAISER

Ce înseamnă să fii fundraiser? Vei avea propria ta pagină de strângere de fonduri (fundraising) pe platforma Galantom.ro, unde susții copiii. Noi te vom ajuta să creezi această pagină. Pe această platformă îţi poţi ruga familia, prietenii, colegii și pe oricine crezi că poate să doneze online. Poți să te înscrii că fundraiser bifând în formularul de înscriere la cursă. Fiecare 65 de lei strânși de către tine se vor transforma într-o oră de terapie specializată ABA. Cât înseamnă o oră de terapie? Pentru un copil cu autism, această ora poate fi momentul decisiv. Poti sa te inscrii ca fundraiser bifand in formularul de inscriere la cursa sau accesand acest link.