COMUNITATEA 360 – De cursă lungă!

Într-o lume ideală, copiii noștri merg la școală cu drag.  Îi așteaptă acolo clase curate și frumoase, echipate pentru 2023, profesori bine pregătiți și răbdători, colegi prietenoși. O lume fără bulling, fără pedeapsă, fără dealeri de droguri la poarta școlii.

Poate că suntem departe de ideal. Dar putem face pași spre el dacă înțelegem că fiecare dintre noi poate să contribuie la educație – formală și informală: părinți, profesori, copii, vecini – fiecare dintre noi poate să fie cauză a problemelor sau resursă pentru rezolvarea lor.

Putem aștepta să facă statul (câte generații mai suntem dispuși să așteptăm?) sau putem fi Comunitatea 360 din jurul unei școli.

Cum?

La Zi de BINE amenajăm și dotăm laboratoare de știință, săli de clasă sau biblioteci, facem ateliere antibullying, ateliere antidrog, sesiuni de nutriție, susținem profesori în dorința lor de formare continuă, sprijinim părinții și bunicii în situații vulnerabile, facem lecții cu copiii care au de recuperat, implicăm vecinii în activități educative.

Construim COMUNITATEA 360.

Cu ajutorul oamenilor de BINE. Ești om bun?  Îți dăm ștafeta. Nu e nevoie să fim buni alergători. Ci mulți alergători. COMUNITATEA 360 – De cursă lungă!

CUM POTI AJUTA

logo_zidebine_2022-01
1

DONEAZA LA INSCRIERE

Poti sustine cauza Asociatiei Zi de Bine donand 20 lei, 30 lei, 50 lei sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.
logo_zidebine_2022-01
2

FII FUNDRAISER

Ce inseamna sa fii fundraiser? Pe scurt, vei avea propria ta pagina de strângere de fonduri (fundraising) pe platforma Galantom.ro, unde sustii proiectele Asociatiei Zi de Bine. Noi te vom ajuta să creezi această pagină. Pe această platformă îţi poţi ruga familia, prietenii, colegii si pe oricine crezi ca poate sa doneze online pentru cauza in care tu ai ales sa te implici. Poti sa te inscrii ca fundraiser bifand in formularul de inscriere la cursa sau accesand acest link.