Descriere proba

Proba FAMILY RUN 3 KM este o tura populara, necompetitiva, perfecta pentru cei care vor sa faca miscare in natura pe o distanta accesibila. Este si o ocazie de a petrece timp impreuna cu familia. Copiii de orice varsta pot participa in schimbul unei taxe reduse alaturi de un insotitor major.

Copiii inscrisi la proba 3K Family Run trebuie insotiti pe traseu de un adult inscris la oricare dintre probe. Daca adultul este inscris deja la una dintre probele 11K Cros sau 21K Semimaraton, nu mai este obligatorie inscrierea si la proba Family Run, insa adultul insotitor nu poate primi in acest caz kitul aferent probei 3K Family Run incluzand medalia de finisher, ci doar kitul probei la care este inscris.

Directie alergare

Dupa start, se porneste pe asfalt spre Aleea Padina, iar la limita padurii vom face dreapta. Continuam pe asfalt, dar inconjurati de padure, avansam si facem apoi stanga pe poteca ce intra spre inima padurii. Ne bucuram deja de poteci mai late sau mai inguste, de copaci, de natura. Apoi urmam marcajul si instructiunile voluntarilor pentru a ajunge finis.

Acest traseu este la versiunea 4 si a fost actualizat in data de 23-Mar-2022.

Distanta si teren

3 km de alei asfaltate, poteci, drumuri de pamant, vegetatie si fauna care aduc un plus de placere alergarii. Traseul poate prezenta denivelari, radacini de copac sau poate fi acoperite de vegetatie (iarba, frunze etc). In cazul precipitatiilor abundende este posibil sa se formeze balti si noroi. Cu echipamentul adecvat unei iesiri in natura si adaptat conditiilor de teren si meteo, nimic nu te poate opri sa te bucuri de o astfel de tura.

Puncte alimentare

KM DESCRIERE
0 Start - Punct alimentare (bauturi si alimente)
3 Finish - Punct alimentare (bauturi si alimente)