Hope and Homes for Children activează în România din 1998, timp în care a contribuit în mod direct sau indirect la închiderea a 63 de instituții de tip vechi (orfelinate), în timp ce alte 10 sunt în curs de închidere. Prin serviciile dezvoltate de Hope and Homes for Children, copiii trec de la îngrijirea în instituţii-mamut în care nu beneficiază de atenţie şi afecţiune individuală, la sisteme bazate pe conceptul familial, printre care și case de tip familial, care le permit o viaţă apropiată de normalitate. Prin eforturile Fundației şi ale partenerilor săi, au fost dezvoltate 116 case de tip familial, peste 6.700 copii au fost scoși din orfelinate.

În același timp, Fundația activează intens în prevenirea separării copilului de familie, intervenind cu mijloacele necesare pentru susţinerea familiilor în care riscul de

abandon al copiilor este ridicat. Astfel, 38.000 de copii au fost salvaţi de la ruperea de familie, iar peste 2.000 de tineri au fost sprijiniţi pentru o viaţă independent.

CUM POTI AJUTA

HopeandHomes_Logo
1

DONEAZA LA INSCRIERE

Poti sustine cauza Hope and Homes for Children donand 20 lei, 30 lei, 50 lei sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.
HopeandHomes_Logo
2

Fii fundraiser

Ce inseamna sa fii fundraiser? Pe scurt, vei avea propria ta pagina de strângere de fonduri pe platforma Galantom.ro, unde sustii proiectele Hope and Homes for Children. Noi te vom ajuta să creezi această pagină. Pe această platformă îţi poţi ruga familia, prietenii, colegii si pe oricine crezi ca poate sa doneze online pentru cauza in care tu ai ales sa te implici. Poti sa te inscrii ca fundraiser bifand in formularul de inscriere la cursa.