INSCRIE-TE – Baneasa Forest Run – 22 Martie 2020

INSCRIE-TE

INFORMARE

Din cauza situatiei create de coronavirus si tinand cont ca numarul cazurilor este in crestere, cu parere de rau, dar cu responsabilitate, va anuntam ca evenimentul Baneasa Forest Run din 22 martie 2020 nu poate avea loc.

Pasiunea pentru alergare si dorinta de a face bine continua ca parte a felului in care cu totii alegem sa traim, chiar si in vremuri cand ne simtim amenintati. Sau poate tocmai acum realizam cat de important este sa facem asta. Faptul ca amanam acest eveniment, prilejul de a ne vedea, de a fi impreuna si a ne motiva, de a arata celorlalti ca se poate, este un lucru temporar.

Asadar, ca pas urmator, ne-am propus o noua data pentru editia de primavara, 24 MAI 2020.

Este greu sa estimam acum ce se va intampla in urmatoarele 2, 3 saptamani sau chiar in urmatoarele 2, 3 luni, insa ne dorim ca atunci cand situatia revine la normal sa putem sa ne bucuram din nou de tot ce inseamna Baneasa Forest Run. Vom monitoriza situatia si va vom tine la curent cu eventuale modificari.

In legatura cu taxele de participare, intelegem perfect situatia si suntem solidari cu toti alergatorii. Chiar si noi, Echipa Forest Run, avem taxe achitate la diverse evenimente amanate sau anulate. Vedem situatia din ambele unghiuri, cel de alergator, dar si cel de organizator. De aceea, in legatura cu taxele de participare vom lua o decizie constructiva atunci cand vom avea garantia ca planul actual va functiona, respectiv evenimentul sa poata sa aiba loc pe 24 MAI 2020, sau in functie de o noua decizie legata de eveniment.

Multumim mult ca ne sunteti alaturi si sa ne vedem cu bine la urmatoarea alergare. Pana atunci, sa fiti sanatosi si sa aveti spor la antrenamente!

Formular de inscriere

Distractia, natura, sportul si voia buna vin la pachet, inscrie-te la eveniment si ne vedem pe 22 martie 2020!

Taxa de participare pentru cros si semimaraton variaza in functie de numarul total al celor inscrisi, indiferent de cursa:

105 lei

De la 1 la 100 (de la 1 la 40 pentru semi, respectiv de la 1 la 60 pentru cros)

115 lei

De la 101 la 200 (de la 41 la 80 pentru semi, respectiv de la 61 la 120 pentru cros)

125 lei

De la 201 la 300 (de la 81 la 120 pentru semi, respectiv de la 121 la 180 pentru cros)

135 lei

De la 301 (de la 121 pentru semi, respectiv de la 180 pentru cros)

Taxa de participare pentru Greenfield Family Run (3 km), proba necompetitiva, este de 59 de lei pentru adulti, iar pentru copiii o taxa modica de 10 lei. Fiecare copil inscris va beneficia de kit complet de participare. Copiii trebuie insotiti de un adult inscris la proba de 3 km.


Poti sustine cauza MagiCAMP donand:


sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.

Poti sustine cauza HHC donand:


sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.Galerie foto