DESPRE – Baneasa Forest Run – powered by Greenfield

DESPRE

Baneasa Forest Run

Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, care are loc pe potecile padurii Baneasa. Iesim din casa, ne bucuram de natura si facem miscare pentru a dobandi un stil de viata activ si sanatos.

Baneasa Forest Run este despre alergarea printre copaci, cu peisaje incantatoare si culori care se schimba de la o editie la alta.

In cadrul cursei, pot fi parcurse doua distante, cea de la cros, de 11 kilometri, si cea de la semi-maraton, de 21 de kilometri. Incepand cu 2019 apare si cursa Greenfield Family Run, o cursa pe o distanta de 3 km pentru familiile care vor sa faca miscare impreuna. Traseele Baneasa Forest Run necesita atentie pentru ca pot prezenta obstacole: radacini de copac, denivelari, portiuni acoperite de frunze uscate.


Desigur, toate acestea fac cursa si mai interesanta, iar finalul – mai provocator. Si apropo de provocari: pentru ca vorbim despre o alergare in padure, nu este exclus sa va intalniti cu animale specifice zonei – caprioare, porci mistreti, iepuri salbatici etc.

Baneasa Forest Run este o experienta memorabila, o alergare in mijlocul naturii din oras. Un eveniment cu o atmosfera prietenoasa, prilej de socializare cu alti alergatori si de bucurie pentru un rezultat bun sau pur si simplu pentru placerea de a alerga.


Baneasa Forest Run – 100% trail running!