DESPRE – Baneasa Forest Run – 22 Martie 2020

DESPRE

Baneasa Forest Run

Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, cu doua editii anuale, de primavara si de toamna. Fiecare eveniment este precedat de mai multe antrenamente si urmat de un antrenament de revenire. Fiecare editie aduce in prim plan o organizatie si o cauza sociala pentru care alergatorii pot dona.

Prima editie, cea de primavara, a avut loc pe 29 aprilie 2018 si a adunat la start peste 700 de inscrisi la cele doua probe - de cros 11 km si semimaraton 21 km.

Editia de primavara este despre bucuria de a alerga prin padure in natura care se trezeste la viata, printre peisaje incantatoare si verdele crud oferit de primavara, intr-o atmosfera prietenoasa.


Cea de-a doua editie a avut loc pe 4 noiembrie 2018 si a adunat la start peste 1.000 de alergatori la cele doua probe - de cros 11 km si semimaraton 21 km. Baneasa Forest Run a devenit astfel cursa din padurea Baneasa cu cei mai multi alergatori prezenti la start din 2018.

Este singura editie cu adevarat de toamna. Cu alergare pe un covor de frunze aurii. Dar nu e vorba doar despre alergare, ci si despre peisaje, fosnetul frunzelor uscate sub picioare, mirosul aerului proaspat si ciripitul pasarilor.

Sa nu uitam de socializarea de la finish, intr-o atmosfera prietenoasa alaturi de prieteni alergatori.


La cea de-a treia editie, cauza sociala a fost sustinerea Hope and Homes for Children. Alergatorii au avut ocazia de a fi foundraiseri si de a dona pentru copiii familiei Bogza.

Baneasa Forest Run este o experienta memorabila, o alergare in mijlocul naturii din oras. Un eveniment cu o atmosfera prietenoasa, prilej de socializare cu alti alergatori si de bucurie pentru un rezultat bun sau pur si simplu pentru placerea de a alerga.


Baneasa Forest Run – 100% trail running!

Editia din 3 noiembrie 2019 a fost editia la care am sustinut doua cauze sociale, Magicamp si Hope and Homes for Children. Alergatorii au avut ocazia sa doneze sau sa fie foundraiseri pentru una dintre cele doua cauze.

Baneasa Forest Run este despre bucuria de a alerga in natura, alaturi de prieteni si familie. Un eveniment la care ne bucuram de verdele primaverii si de auriul toamnei.


Baneasa Forest Run – 100% trail running!


Asa a fost la editia de primavara din 2018

Asa a fost la editia de primavara din 2018Pareri de la participantii Baneasa Forest Run

 • "Un loc minunat de desfășurare a unui concurs de genul acesta, cu organizatori de cea mai bună calitate, cu alegători de toate vârstele și toate categoriile sociale unde simți o energie pozitivă și îți dorești să revii cu mare drag.", Eugenia Emilia Paduraru
  Eugenia Emilia Paduraru
 • "Felicitari pentru organizare. Aici ma refer de la traseul propriu-zis pana la, transmiterea sms-urilor cu rezultate, updatarea in timp live a clasamentului, festivitatea de premiere s.a.m.d.", Bogdan Stefan Neagoie
  Bogdan Stefan Neagoie
 • "Felicitari organizatorilor! Multumim mult pentru o duminica deosebita! Stiu sigur ca NU o sa ratez niciodata Baneasa Forest Run! You are the best, guys!❤️", Alina Sirbu
  Alina Sirbu
 • "Abordabil pentru incepatori, relaxant pentru experimentati. O placere pentru toti participantii: foarte bine marcat, voluntari numerosi si inimosi.", Cristina Razor
  Cristina Razor
 • "Din lista: de facut intr-o viata. Organizare foarte buna, traseu excelent, atmosfera fantastica, comunicare mai mult decat perfecta, oameni zambitori, dornici de miscare si prietenosi.", Stefan Bostinaru
  Stefan Bostinaru
Galerie foto