DESPRE – Baneasa Forest Run – powered by Greenfield

DESPRE

Baneasa Forest Run

Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, care are lor pe potecile padurii Baneasa. Iesim din casa, ne bucuram de natura, facem miscare – toate acestea ne indeamna la un stil de viata sanatos, pe care evenimentul le promoveaza.

In cadrul cursei, pot fi parcurse doua distante, cea de la cros, de 11 kilometri, si cea de la semi-maraton, de 21 de kilometri. Traseele Baneasa Forest Run necesita o atentie sporita pentru ca pot prezenta obstacole: radacini de copac, denivelari, portiuni acoperite de frunze uscate, iar in functie de vreme, anumite bucati de traseu pot fi acoperite cu noroi.


Desigur, toate acestea fac cursa si mai interesanta, iar finalul – mai provocator. Si apropo de provocari: pentru ca vorbim despre o alergare in padure, nu este exclus sa va intalniti cu animale specifice zonei – caprioare, porci mistreti, iepuri salbatici etc.

Baneasa Forest Run este o experienta memorabila, un eveniment cu o atmosfera prietenoasa, prilej de socializare cu alti alergatori si de bucurie pentru un rezultat bun sau pur si simplu pentru placerea de a alerga.


Baneasa Forest Run – 100% trail running!