Alergăm și susținem CREAATIV

Centrul de recuperare și educație împotriva adicțiilor pentru adolescenți și tineri

Când cineva drag se îmbolnăvește, brusc suntem toți maratoniști. Nu contează că nu știi de capul tău, nu contează cât ești de obosit la finalul zilei, nu contează când ai mâncat ultima oară, pui un picior în fața altuia, din spital în spital și din medic în medic până treceți cu bine linia de finish.

Dar dacă nu ai unde să mergi, spre ce să alergi? Dacă copilul tău se îmbolnăvește și nu ai unde să îl duci? Îl ții strâns de mână, gata să gonești spre o rezolvare, dar bați pasul pe loc pentru că nu întrezărești niciun ajutor la orizont. Nu vine nimeni…

Dependența e o boală și vestea bună e că e una dintre cele care au cel mai bun prognostic printre diagnosticele psihiatrice. DACĂ ai instrumentele terapeutice eficiente, psihoterapeutice, tratamentul medical, grupuri de suport și tot ce se mai folosește în exemplele de bune practici de peste mări și țări. DACĂ le ai pe toate astea, dependenții au o șansă extrem de bună de recuperare. 

Dar în România nu exista niciun singur centru specializat pe tratarea adicțiilor la minori, de stat. Așa că am făcut noi CREAATIV - Centrul de recuperare și educație împotriva adicțiilor pentru adolescenți și tineri la Voila. Și împreună cu unii dintre puținii medici psihiatri din România specializați în tratamentul adicțiilor, vrem să dezvoltăm acolo un program terapeutic care să fie un exemplu de bune practici pentru orice spital de stat sau privat din România!

 

Hai SUS! Împreună alergăm spre soluții pentru copiii noștri!

CUM POTI AJUTA

logo_zidebine_2022-01
1

DONEAZA LA INSCRIERE

Poti sustine cauza Asociatiei Zi de Bine donand 20 lei, 30 lei, 50 lei sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.
logo_zidebine_2022-01
2

FII FUNDRAISER

Ce inseamna sa fii fundraiser? Pe scurt, vei avea propria ta pagina de strângere de fonduri (fundraising) pe platforma Galantom.ro, unde sustii proiectele Asociatiei Zi de Bine. Noi te vom ajuta să creezi această pagină. Pe această platformă îţi poţi ruga familia, prietenii, colegii si pe oricine crezi ca poate sa doneze online pentru cauza in care tu ai ales sa te implici. Poti sa te inscrii ca fundraiser bifand in formularul de inscriere la cursa sau accesand acest link.