Alergăm și asigurăm terapie specializată pentru 10 copii MagiCAMP care au pierdut pe cineva drag din cauza cancerului! – Baneasa Forest Run – 22 Martie 2020

Alergăm și asigurăm terapie specializată pentru 10 copii MagiCAMP care au pierdut pe cineva drag din cauza cancerului!

Centrul MagiCAMP de Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii asigură ședințe individuale de terapie, grupuri de sprijin pentru părinți și suport psihologic în secțiile de onco-pediatrie.


MagiCAMP este asociația care vine în ajutorul copiilor bolnavi de cancer din România. Cele mai cunoscute proiecte sunt MagicHOME (adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer) și taberele speciale de vară MagiCAMP pentru copiii bolnavi de cancer, copiii cu arsuri grave și copiii care au pierdut pe cineva drag din cauza cancerului.
Sprijinind cauza MagiCAMP la ediția Băneasa Forest Run din martie 2019, împreună am reușit să trimitem 30 de copii bolnavi de cancer în tabăra MagiCAMP de anul acesta.

Credem că sportul este sănătate și echilibru. Alergatul ne ajută corpul, însă și psihicul. Ne ajută să avem încrederea în propriile forțe, la motivație, la depășirea propriilor limite, la starea de bine în general. La această ediție, ne-am propus să alergăm pentru echilibrul si starea de bine a 10 copii din programele MagiCAMP care au pierdut pe cineva drag din cauza cancerului.

În taberele MagiCAMP există o serie de copii numită BlueCAMP. Acestia sunt copiii care au pierdut pe cineva drag, de obicei un frate sau o soră care a avut diagnostic oncologic si care a fost cândva în aceeasi tabără. Experiența taberei face minuni în viața lor pentru că o echipă de psihologi îi ajută să își găsească resursele pentru a procesa durerea și a merge mai departe. Echipa MagiCAMP a descoperit că acești copii au nevoie de ședințe de terapie individuală, în completarea taberei, și ne dorim să îi ajutăm în acest sens!

Obiectivul nostru la această ediție este să oferim 10 ședințe de terapie pentru 10 copii care au fost in taberele BlueCAMP anul acesta, adica 15.000 lei. Împreună, alergăm pentru echilibrul nostru și al copiilor din MagiCAMP! Împreună, putem mai mult!

CUM POTI AJUTA

MagicCAMP_newLOGO 250px1

DONEAZA LA INSCRIERE

Poti sustine cauza MagiCAMP donand 15 lei, 30 lei, 50 lei sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.
MagicCAMP_newLOGO 250px2

DONEAZA PRIN GALANTOM

Poti sustine cauza MagiCAMP si fara a fi inscris la Baneasa Forest Run donand cu ajutorul PLATFORMEI GALANTOM o sumă de bani care va contribui la asigurarea a 10 ședinte de terapie individuală pentru 10 copii care au pierdut pe cineva drag din cauza cancerului.

Costul mediu al unei ședinte de terapie individuală este de 150 lei/ședintă/copil. Sedintele de terapie individuală se țin în sediul MagiCAMP, iar acestea sunt continuate și susținute de Asociația MagiCAMP în cazul în care psihologii identifică această nevoie după prima serie de terapie.

Tabăra MagiCAMP a început în 2014 cu 32 de copii. În 2018, 270 de copii au trecut pragul taberei – copii cu afecțiuni oncologice, cu arsuri grave (ConnectivCAMP) sau care au pierdut pe cineva drag și au nevoie de terapie specializată (BlueCAMP).

Aici puteti urmari POVESTEA MagiCAMP si proiectele asociatiei pe site si facebook. Iar aici gasiti mai multe detalii despre programul de consiliere psihologica.

HAIDEȚI SĂ ALERGĂM ÎMPREUNĂ PENTRU COPIII MAGICAMP! MAGIC IS SOMETHING YOU MAKE!

Galerie foto