La ediția din 30 octombrie Băneasa Forest Run, susținem proiectul Șofer de Suflet – transport gratuit de la/către spital pentru copiii cu afecțiuni oncologice, prin care o rețea de 241 voluntari le facilitează accesul la investigațiile și tratamentele atât de necesare.

Odată cu începerea pandemiei de Covid-19, s-au redus și posibilitățile de transport pentru familiile în care era un copil bolnav de cancer. Fie pentru că se reduseseră mijloacele de transport, fie din teama de a expune copilul la un virus periculos, pe fondul unui sistem imunitar și așa slăbit de boală, părinții începuseră să întârzie sau să renunțe la investigații și tratamente. Comunitatea Magic(ă) s-a mobilizat și a parcurs în 2 ani de proiect peste 600.000 km, asigurând transportul pentru 3.619 de copii și părinți, cu o reducere totală a costurilor de aproximativ 91.000 EUR pentru aceste familii.

Cererile sunt din ce in ce mai multe și costurile cu combustibilul din ce în ce mai mari, astfel că este nevoie de toată susținerea noastră pentru a putea ajuta fiecare copil să ajungă în siguranță și la timp la tratamentele care le oferă șansa la vindecare.

Fiecare donație pe care o faceți înseamnă un kilometru în plus parcurs de Șoferul de suflet, iar asta înseamnă că un copil este mai aproape de tratamentul care îl poate salva.

Asociația Magic oferă sprijin material și emoțional copiilor cu afecțiuni oncologice și alte diagnostice grave, precum și părinților acestora. Prin cele 12 proiecte existente, Asociația Magic își propune să ofere șanse mai mari de vindecare pentru copiii grav bolnavi, cu accent pe activități ce asigură echilibrul lor emoțional, și o calitate îmbunătățită a vieții pentru întreaga familie.

 

CUM POTI AJUTA

Logo_Asociatia magic
1

DONEAZA LA INSCRIERE

Poti sustine cauza Asociatiei Magic donand 20 lei, 30 lei, 50 lei sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.
Logo_Asociatia magic
2

FII FUNDRAISER

Ce inseamna sa fii fundraiser? Pe scurt, vei avea propria ta pagina de strângere de fonduri (fundraising) pe platforma Galantom.ro, unde sustii proiectele Asociatiei Magicamp. Noi te vom ajuta să creezi această pagină. Pe această platformă îţi poţi ruga familia, prietenii, colegii si pe oricine crezi ca poate sa doneze online pentru cauza in care tu ai ales sa te implici. Poti sa te inscrii ca fundraiser bifand in formularul de inscriere la cursa sau accesand acest link.