Cu ajutorul vostru, al celor care ati donat pentru MagiCAMP cu ocazia evenimentului Baneasa Forest Run din 29 aprilie, am adunat suma de 2.144 de lei, bani care au mers catre Asociatia MagiCAMP si care au fost investiti in activitatile acesteia.Alearga si sprijina MagiCAMPPrin toate programele sale, de divertisment (taberele de vară MagiCAMP, programul MagicTICKET, vacante pentru familiile greu încercate) sau de asistență socială (MagicHOME, refugiul părinților ai căror copii luptă cu cancerul, MagicBOX, ajutoare lunare cu alimente, produse de igienă, haine, încălțăminte, rechizite, jucării, MagiCALL, program de consiliere pentru pacienții cu cancer), MagiCAMP încearcă să le redea copiilor diagnosticați cu cancer măcar o parte din ceea ce le-a fost luat.

O fărâmă de copilărie, încredere în ei, prieteni noi, sprijin concret până la depășirea celor mai dificile momente cauzate de lupta cu cancerul. Indiferent de proiect, acțiunile MagiCAMP . au un numitor comun esențial: copiii.

Povestea MagiCAMP se scrie alături de fiecare copil, părinte, voluntar, medic, sponsor, susținător care crede în noi!

Suntem onorați să anunțăm parteneriatul cu MagiCAMP, asociația copiilor cu afecțiuni oncologice, și sprijinirea exclusivă a acestei cauze caritabile. Toți alergătorii participanți la cursă pot să doneze o sumă de bani la înscrierea la eveniment pentru a sprijini activitatea MagiCAMP. Donațiile se pot face și la fața locului, inclusiv prin formularul 2%, în ziua cursei, pe 29 aprilie 2018. La fața locului nu numai alergătorii pot face o donație, ci și toți cei care vin să îi încurajeze pe participanți.
Copiii sunt bineveniți in zona de start/finish pentru a-și susține membri familiei care aleargă la Băneasa Forest Run și pentru a participa la surprizele pregătite la fața locului de către membrii echipei MagiCAMP.

”Suntem foarte bucuroși de oportunitate și le suntem recunoscători organizatorilor pentru că au ales MagiCAMP drept cauză caritabilă susținută oficial la Băneasa Forest Run. Toate fondurile adunate din donații cu această ocazie vor merge către copiii cu afecțiuni oncologice. Și ne dorim nu doar să fim susținuți în cadrul cursei, ci să și susținem efortul celor care aleargă, așa că îi veți vedea pe voluntarii MagiCAMP peste tot unde este nevoie de ei!”, a declarat Mihaela Calinoiu, reprezentant MagiCAMP.

”Am sprijinit activitatea MagiCamp încă din 2016, drept urmare sunt foarte bucuros că putem face același lucru și prin intermediul cursei Băneasa Forest Run, încă de la prima ediție. E bine ca aceste evenimente care aduc bucurie, satisfacție și un plus de sănătate pentru participanți să încerce să contribuie și să mobilizeze oamenii spre a da mai departe și celor care nu sunt la fel de norocoși, a declarat organizatorul cursei, Theodor Manolache.