Asociația Magic vine în ajutorul copiilor cu afecțiuni grave din România. Cele mai cunoscute proiecte sunt:

  • MagicTICKET - inseamna vacanta mult visata pentru o familie greu incercata, o gura de aer in care pot vizita orase mari din Romania si se pot bucura de frumusetea lor.
  • MagicHOME - adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer
  • taberele speciale de vară MagiCAMP pentru copiii bolnavi de cancer, copiii cu arsuri grave și copiii care au pierdut pe cineva drag
  • MagicHELP – rețeaua solidarității prin care partenerii oferă servicii sau produse gratuit familiilor unde este un copil cu o afecțiune gravă
  • ȘOFER DE SUFLET – o rețea de oameni buni care își oferă timpul și mașina pentru a asigura transportul de la/către spital copiilor care trebuie să ajungă la tratamente.

CUM POTI AJUTA

Logo_Asociatia magic
1

DONEAZA LA INSCRIERE

Poti sustine cauza Asociatiei Magic donand 20 lei, 30 lei, 50 lei sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.
Logo_Asociatia magic
2

FII FUNDRAISER

Ce inseamna sa fii fundraiser? Pe scurt, vei avea propria ta pagina de strângere de fonduri (fundraising) pe platforma Galantom.ro, unde sustii proiectele Asociatiei Magicamp. Noi te vom ajuta să creezi această pagină. Pe această platformă îţi poţi ruga familia, prietenii, colegii si pe oricine crezi ca poate sa doneze online pentru cauza in care tu ai ales sa te implici. Poti sa te inscrii ca fundraiser bifand in formularul de inscriere la cursa sau accesand acest link.

MagicTICKET la Băneasa Forest Run

În această primăvară, alergăm și ajutăm copiii cu afecțiuni grave să se bucure o vacanță alături de frații și părinții lor, după lungile perioade de spitalizare și tratamente chinuitoare, dar și de separare de o parte dintre cei dragi, prin MagicTICKET.

În aceste vacanțe, copiii cu diagnostice grave și familiile lor au ocazia să viziteze orașe mari din România (pe care fie nu le-au văzut niciodată, fie le-au văzut doar de la fereastra spitalului) și să le descopere frumusețea. Ocazie cu care cei mai mulți dintre ei experimentează pentru prima oară vizite la grădini zoologice, la grădini botanice, la muzee, un film la cinema sau o plimbare cu telegondola.  

În 2022, 158 de familii în care e un copil grav bolnav s-au bucurat de timp împreună, fără griji, și de experiențe minunate care îi ajută să lupte cu tot ce e greu. În 2023, ne propunem să trimitem în MagicTICKET 200 de familii și sperăm ca la Băneasa Forest Run – ediția de primăvară, să strângem fondurile necesare pentru a trimite în vacanță 10 familii. O vacanță MagicTICKET costă în medie 5000 de lei pentru că oferim tot ce e nevoie – cazare, mese, bilete pentru diverse vizite și activități, haine și cele necesare călătoriei.

Magia e în fapte!