VOLUNTARIAT – Baneasa Forest Run – powered by Greenfield

VOLUNTARIAT

Voluntar

Baneasa Forest Run 2019

Daca esti alergator, sustinator al miscarii sau doar dornic sa te implici in organizarea de evenimente sportive, te asteptam sa te alaturi echipei de voluntari Baneasa Forest Run. Daca a-i ajuta pe altii iti da energie si motive de satisfactie, da-ne o mana de ajutor si bucura-te impreuna cu participantii la eveniment.

Activitatile de voluntariat pot fi: realizare si inmanare kituri de participare, marcare, ecologizare sau orientare traseu, arbitru traseu, ghidare parcare, ajutor in cadrul punctelor de hidratare, inmanare medalii, suport logistic etc.

Apreciem ajutorul tau, astfel că, la finalul evenimentului, vei primi din partea noastră kitul voluntarului format din: diplomă de voluntar (ulterior, pe email), bandană tubulară, baton energizant, fructe, iaurt Zuzu STORS și salată Eisberg - Iubesc salatele (în ziua evenimentului) și o porție de paste cu sos roșu Barilla.

INSCRIE-TE CA VOLUNTAR

Actiunea de ecologizare

Ne dorim sa cream o experienta cat mai placuta alergatorilor nostri in Padurea Baneasa, iar ecologizarea traseului de alergare de la Baneasa Forest Run este o actiune pe care ne-am propus-o si la care te invitam sa te alaturi. Vom reveni in curand cu data la care va avea loc actiunea.

Padurea Baneasa este un spatiu pe care ni-l dorim cat mai curat, un loc in care sa putem alerga in orice sezon. Padurea Baneasa este singura padure din Bucuresti, cu o suprafata de peste 80.000 de hectare, un loc unde aerul este curat si pe care bucurestenii il aleg pentru alergare, dar si pentru iesiri la iarba verde, plimbari si relaxare.

INSCRIE-TE CA VOLUNTAR