KIT DE PARTICIPARE – Baneasa Forest Run – powered by Greenfield

KIT DE PARTICIPARE

RIDICARE KIT DE PARTICPIARE

LOCATIE SI PROGRAM
Ridicarea kitului de participare se va face exclusiv sambata, 23 martie, in intervalul orar 10:00-20:00, din cartierul Greenfield Residence, aflat langa Padurea Baneasa. In spatiul pus la dispozitie de sponsorul principal al evenimentului, avem ocazia sa va oferim o experienta mai buna la inmanarea kiturilor. (vezi pozitionarea pe Google Maps)

PARTENERI PREZENTI LA KITURI
Greenfield Residence va avea un reprezentant la fata locului care va putea oferi mai multe multe informatii despre ansamblul rezidential.
Hervis si Gold Nutrition vor fi si ei prezenti cu standuri la inmanarea kiturilor de participare.
Iar daca vreti sa savurati o cafea, un ceai sau un fresh de portocale, vor fi acolo si prietenii de la Coffee Bike.

PROCEDURA RIDICARE KIT
Ridicarea kitului de participare se va face pe baza actului de identitate si a declaratiei pe proprie raspundere semnata de catre participant. Declaratia personalizata este atasata in emailul primit la confirmarea inscrierii. In cazul in care nu mai gasesti acel email, poti descarca declaratia necomletata de aici: declaratia de raspundere.
Pentru minori, ridicarea kitului de concurs se va face de catre adulti pe baza actului de identitate si a declaratiei pe proprie raspundere semnata de catre ambii parinti ai minorului. Declaratia speciala pentru participarea minorilor va fi trimisa pe email sau o puteti descarca de aici: declaratia pentru minori.
De asemenea, lucrurile merg mai rapid daca scrii si numarul de concurs pe declaratie. Daca nu l-ai aflat inca, il poti cauta in LISTA DE PARTICIPANTI, coloana BIB. Cel mai usor este sa cauti dupa numele de familie. Lista este impartita pe cele trei probe, Greenfield Family Run, Cros si Semimaraton. Selecteaza mai intai proba si apoi efectueaza cautarea. Numarul de concrus va fi trimis si pe email si SMS.

DELEGARE RIDICARE KIT
In cazul in care nu poti veni personal sa ridici kitul de participare, poti delega pe altcineva sa ridice kitul in numele tau cu declaratia aferenta semnata si completata cu datele necesare, iar la sectiunea martor, cu datele persoanei care vine sa ridice kitul de participare. Pentru validare, este necesar ca martorul sa aiba si o copie CI a participantului.

DACA ESTI DIN AFARA BUCURESTI/ILFOV
Daca locuiesti in afara Bucuresti/Ilfov si nu poti veni sa-ti ridici kitul de participare cu o zi inainte de eveniment, o poti face in dimineata evenimentului, pe 24 martie, intre orele 09:00 si 10:00 pentru probele Cros si Semimaraton si orele 11:00 - 14:00 pentru porba Greenfield Family Run, de la INFO POINT, aflat in zona de START/FINISH. Atentie! Doar kiturile celor cu domiciliu in afara Bucuresti/Ilfov vor fi aduse in zona de START/FINISH in dimineata evenimentului. Multumim pentru intelegere!

ZONA DE INMANARE A KITULUI DE PARTICIPARE
harta locatie kituri

LOCATIA DE INMANARE A KITULUI DE PARTICIPARE
20190223_144430_prel_web
Locatia exacta a distributiei kiturilor este biroul de vanzari aflat la intrarea in ansamblul rezidential, imediat dupa totemul Greenfield.

CUM AJUNGI CU MASINA
dn1-academia de politie - greenfield
  • LOCALIZARE GOOGLE MAPS: Drumul Pădurea Neagră Nr. 2A, Sector 1
  • PARCARE: In cazul in care veniti cu masina, in partea stanga exista o parcare dedicata participantilor.
  • INDICATII: De pe DN1, din dreptul Academiei de Politie, se merge inainte pana la podul Otopeni. Acolo se intra prin dreapta, pe breteaua de langa pod si, inainte de a iesi in Soseaua de Centura, se face drepata pe Aleea Teisani, apoi dreapta Drumul Padurea Pustnicu. Tot inainte si veti observa pe partea stanga primul totem Greenfield si locatia pentru ridicarea kitului de participare.

CUM AJUNGI CU TRANSPORTUL PUBLIC
charles de gaulle - greenfield
Daca vrei sa vii cu transportul public. O poti face pana la Charles De Gaulle (Metrou Aviatorilor sau autobuzele 131, 282, 301, 331, 335), iar de aici poti lua autobuzul Greenfield. Locul exact al statiei si orarul liniei Greenfield le vom anunta in curand.

Kitul de participare pentru probele cros 11 KM si semimaraton 21 KM

Kitul de participare pentru proba Greenfield Family Run 3 KM