KIT DE PARTICIPARE – Baneasa Forest Run – powered by Greenfield

KIT DE PARTICIPARE

Ridicare kit de participare

Ridicarea kitului se va face exclusiv sambata, 3 noiembrie, in intervalul orar 10:00-20:00, din bistro-ul CENTRU, aflat in Centrul Vechi al Bucurestiului, pe strada Blanari, nr. 21 (vezi pozitionarea pe Google Maps)
Ridicarea kitului de concurs se va face pe baza actului de identitate si a declaratiei pe proprie raspundere semnata de catre participant. Declaratia personalizata este atasata in emailul primit la confirmarea inscrierii. In cazul in care nu mai gasesti acel email, poti descarca declaratia de aici: declaratia de raspundere.
De asemenea, lucrurile merg mai rapid daca scrii si numarul de concurs pe declaratie. Daca nu l-ai aflat inca, il poti cauta in LISTA DE PARTICIPANTI, coloana BIB. Cel mai usor este sa cauti dupa numele de familie. Lista este impartita pe cele doua probe, cros si semimaraton. Selecteaza mai intai proba si apoi efectueaza cautarea.
In cazul in care nu poti veni personal sa ridici kitul de participare, poti delega pe altcineva sa ridice kitul in numele tau cu declaratia semnata si completata cu datele tale, iar la sectiunea martor, cu datele persoanei care vine sa ridice kitul de participare. Pentru validare, este necesar ca martorul sa aiba si o copie CI a participantului.
Daca locuiesti in afara Bucuresti/Ilfov si nu poti veni sa-ti ridici kitul de participare cu o zi inainte de eveniment, o poti face in dimineata evenimentului, pe 4 noiembrie, intre orele 09:00 si 10:00 de la INFO POINT, aflat in zona de START/FINISH. Atentie! Doar kiturile celor cu domiciliu in afara Bucuresti/Ilfov vor fi disponibile in dimineata evenimentului. Multumim pentru intelegere!

Cafenea, Bistro si Spatiu Urban


Untitled-1

Cum ajungi daca vii de la Universitate

harta-centru-de-la-universitate

Cum ajungi daca vii de la Unirii

harta-centru-de-la-unirii

Unde parchezi si cum ajungi daca vii cu masina

harta-centru-parcari2
PASTA PARTY LA RIDICAREA KITULUI

Pe 3 noiembrie, incepand cu ora 10.00, te asteptam la bistro Centru, din strada Blanari nr. 21, sa savurezi o portie de paste Barilla cu unul din sosurile preferate. Pastele din kit vor fi oferite la ridicarea acestuia de la bistro CENTRU! Carbo-loading-ul facut corect inaintea cursei te ajuta sa ai o alergare placuta, la cea mai buna capacitate a ta, de aceea ne-am gandit ca iti vor prinde bine pastele inainte de alergare.
Kitul de participare contine: