RIDICARE KIT DE PARTICIPARE

LOCATIE SI PROGRAM RIDICARE KIT

Ridicarea kitului de participare pentru toate probele se va face exclusiv sambata, 1 aprilie, in intervalul orar 10:00-19:00, de la standul Baneasa Forest Run din exteriorul magazinului Kaufland Bucuresti-Tei, aflat in Str. Barbu Vacarescu nr. 120. Ne gasiti in stanga intrarii principale a magazinului, langa Tucano Cafe.

 

EXCEPTIE RIDICARE KIT KAUFLAND BUCURESTI-TEI

Daca locuiesti in afara Bucuresti/Ilfov sau alergi doar la proba Family Run si nu poti veni sa-ti ridici kitul de participare cu o zi inainte de eveniment, o poti face in dimineata evenimentului, 2 aprilie, intre orele 08:00 si 09:00 pentru proba de Semimaraton, intre orele 09:30 si 12:00 pentru proba de Cros si intre orele 09:30 - 14:00 pentru proba Family Run, de la INFO POINT, aflat in zona de START/FINISH. Atentie! Doar kiturile celor cu domiciliu in afara Bucuresti/Ilfov si cele pentru proba Family Run vor fi aduse in zona de START/FINISH in dimineata evenimentului. Multumim pentru intelegere!

 

PROCEDURA RIDICARE KIT

Ridicarea kitului de participare se va face pe baza codului QR, actului de identitate si a declaratiei pe proprie raspundere semnata de catre participant online sau in format fizic. Declaratia pe proprie raspundere online va fi trimisa pe email impreuna cu codul QR. Te rugam sa verifici adresa de email folosita la inscriere pentru a putea semna declaratia online, inclusiv folderul Junk/Spam/Promotion. De asemenea, declaratia personalizata gata pentru tipar este atasata in emailul primit la confirmarea inscrierii. In cazul in care nici una din variante nu iti este la indemana, poti descarca declaratia pe proprie raspundere nepersonalizata pe care sa o printezi si completezi. Atentie! La fata locului nu vor exista declaratii pe proprie raspundere.
Pentru minori, ridicarea kitului de concurs se va face de catre adulti pe baza actului de identitate si a declaratiei pe proprie raspundere semnata de catre ambii parinti ai minorului. Declaratia speciala pentru participarea minorilor va fi trimisa pe email sau o puteti descarca de aici: declaratia pentru minori.
De asemenea, lucrurile merg mai rapid daca scrii si numarul de concurs pe declaratie. Daca nu l-ai aflat inca, il poti cauta in LISTA DE PARTICIPANTI, coloana BIB. Cel mai usor este sa cauti dupa numele de familie. Lista este impartita pe cele trei probe, Family Run, Cros si Semimaraton. Selecteaza mai intai proba si apoi efectueaza cautarea. Numarul de concrus va fi trimis si pe email si SMS.

 

DELEGARE RIDICARE KIT

In cazul in care nu poti veni personal sa ridici kitul de participare, poti delega pe altcineva sa ridice kitul in numele tau cu declaratia aferenta semnata si completata cu datele necesare, iar la sectiunea martor, cu datele persoanei care vine sa ridice kitul de participare. Pentru validare, este necesar ca martorul sa aiba si o copie CI a participantului.

locatie-kit

Kitul de participare pentru probele cros 11 KM si semimaraton 21 KM
Kitul de participare pentru proba Family Run 3 KM