Cea mai mare cursa din padurea Baneasa va avea loc pe 3 noiembrie 2019 – Baneasa Forest Run – 22 Martie 2020

Cea mai mare cursa din padurea Baneasa va avea loc pe 3 noiembrie 2019

September 13, 2019
Baneasa Forest Run, prima cursa de alergare in padure, pe 24 martie 2019
December 19, 2018
Iata tricoul, medalia si kitul complet Baneasa Forest Run
February 5, 2020


Inscrieri deschise pentru editia de toamna Baneasa Forest Run, powered by Greenfield si sponsorizata de Zuzu Fit. 

Înscrierile pentru cea de-a patra ediție a Băneasa Forest Run sunt deja deschise pentru toate cele trei probe ale competiției: cros (11 km), semi maraton (21 km) și cursa familiei, Greenfield Family Run (3 km). Vă propunem și de această dată o alergare memorabilă prin pădurea aurie, la cel mai mare eveniment de alergare pentru amatori din pădurea Băneasa. La precedenta ediție din această primăvară, peste 1.500 de persoane s-au înscris și au alergat, cu mic, cu mare, la Băneasa Forest Run.

LOCURI LIMITATE
Inscrie-te cat mai repede pentru a-ti rezerva locul la start. Ca la fiecare editie, locurile sunt limitate pentru fiecare proba in parte.


Alergam pe covorul de frunze aurii

Am facut aceasta poza anul trecut pe 3 noiembrie. Cand deja covorul de frunze era pregatit, asa cum numai padurea stie sa o faca.
Anul acesta, alergam pe 3 noiembrie, intr-un peisaj autentic de toamna aurie, la cea mai mare cursa din Padurea Baneasa.

Proba de 3 kilometri, powered by Greenfield

După succesul primei ediții a probei necompetitive de 3 kilometri, GREENFIELD FAMILY RUN, organizatorii doresc să transforme proba într-una tradițională, care să încurajeze mai ales copiii să facă mișcare în natură. Acestia pot participa GRATUIT alaturi de parintii lor inscrisi la aceasta proba si vor beneficia de numar si kit de concurs propriu.


Kitul de participare pentru cros si semimaraton
Vezi kitul complet »

Kitul de participare pentru Greenfield Family Run
Vezi kitul complet »


Alergam si ajutam MagiCAMP

Alergăm și asigurăm terapie specializată pentru 10 copii MagiCAMP care au pierdut pe cineva drag din cauza cancerului! Centrul MagiCAMP de Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii asigură ședințe individuale de terapie, grupuri de sprijin pentru părinți și suport psihologic în secțiile de onco-pediatrie.

Vezi cum poti ajuta »

Vino la antrenamentele Baneasa Forest Run

Incepand din 22 septembrie, din doua in doua saptamani, vino sa te antrenezi pentru cursa pe traseul de cros, dar si pe un traseu mai scurt, de 6,5 km. La antrenament ai ocazia sa te obisnuiesti cu suprafata de alergare, sa faci o recunoastere a traseului, sa ne cunoastem si sa schimbam pareri si informatii despre alergare.

Mai multe detalii »


Alergam si ajutam Hope and Homes for Children

Mircea și-a descoperit pasiunea pentru învățătură și vrea să continue să studieze pentru a realiza ceva în viață. Părinții știau că nu îl pot ajuta să continue studiile, nu îi puteau asigura cele necesare frecventării școlii și chiar se gândeau ca el să renunțe la școală și să îi ajute în gospodărie. Aici intervine ajutorul HHC.

Vezi cum poti ajuta »

Fii voluntar Baneasa Forest Run

Daca esti alergator, sustinator al miscarii si dornic sa te implici in organizarea Baneasa Forest Run, te asteptam sa te alaturi echipei noastre de voluntari. Daca a-i ajuta pe altii iti da energie si motive de satisfactie, da-ne o mana de ajutor si bucura-te impreuna cu participantii la eveniment.

Mai multe detalii »

Galerie foto